https://www.high-endrolex.com/10 Володимир Садковий: «Шлях адаптації дитини до умов безпеки життєдіяльності починається від дбайливості батьків, дорослих і професійної майстерності вихователя» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2011
НУЦЗУ

Володимир Садковий: «Шлях адаптації дитини до умов безпеки життєдіяльності починається від дбайливості батьків, дорослих і професійної майстерності вихователя»

В четвер, 19 травня, у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців першого обласного фестивалю «Вихователь року – 2011». У своєму вітальному зверненні до громади вихователів Харківщини генерал Cадковий зокрема відзначив, що виховання малечі поєднує у собі цілий пласт чи напрямок педагогічної роботи і проводиться він впродовж десятиріч і сплітається у міцний ланцюг – сім’я-дитсадок-школа-вищий навчальний заклад-професія-досвід. У справжнього фахівця процес навчання, пізнання навколишнього світу і самореалізації не припиняється ні на мить, зауважив Володимир Петрович. «Завдяки саме вам, вихователям, першим наставникам у дитини починається процес її узгодження  із навколишнім світом. Кожен вихователь розуміє довгу, кропітку індивідуальну роботу з вихованцями щодо входження їх у організований дитячий колектив, систему відносин, режим дошкільного закладу тощо. Ви, вихователі, завжди у пошуку найбезпечніших шляхів, підходів, методів, щоб зробити процес адаптації дитини в житті найкоротшим, безболісним, пізнавальним.  І кожен із Вас обирає свій напрямок», - підкреслив генерал-лейтенант служби цивільного захисту  Володимир Садковий.
Заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман вручив переможцям фестивалю Почесні грамоти обласної державної адміністрації.
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10