https://www.high-endrolex.com/10 Фаховому міжнародному науковому журналу «East Journal of Security Studies» присвоєно ISSN 2522-9141 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.10.2017
НУЦЗУ

Фаховому міжнародному науковому журналу «East Journal of Security Studies» присвоєно ISSN 2522-9141

29 вересня 2017 року науковому виданню «East Journal of Security Studies» («Східний часопис безпекових студій») було присвоєно міжнародний стандартний серійний номер ISSN 2522-9141. Часопис є фаховим міжнародним науковим журналом, що заснований згідно з Угодою, укладеною між Національним університетом цивільного захисту України (Україна) і Академією Поморською в Слупську (Польща) у лютому 2017 року.
Його заснування пов’язано з необхідністю врахування вимог теорії та практики державного управління щодо забезпечення безпеки держави, регіонів і суспільства в усіх сферах його життєдіяльності. З цією метою важливим є проведення ґрунтовних наукових досліджень, зокрема дисертаційних за спеціальністю 25.00.05 – державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку. Зважаючи на це, тематика Часопису присвячена питанням національної й міжнародної безпеки у таких сферах: соціальні детермінанти безпеки, теорії безпеки, зовнішня та внутрішня безпека, технологія безпеки, освіта для забезпечення безпеки, кібербезпека й екологічна безпека.
Відзначимо, що ISSN (International Standard Serial Number) дозволяє ідентифікувати будь-яке періодичне видання незалежно від його місця опублікування, мови чи носія, на якому він розміщується. Часопису унікальний номер ISSN присвоїв Міжнародний центр, розташований у Парижі. Це покликано сприяти повсюдному впровадженню принципу відкритості у сфері науки, тобто безперешкодному розповсюдженню та пошуку наукової періодики відповідно до попиту.
Присвоєння ISSN періодичному науковому виданню – обов'язкова умова включення його до науковометричних баз даних Scopus і Web of Science, що передбачає забезпечення його відкритого доступу. «Східний часопис безпекових студій» має такий доступ, у ньому можуть публікуватися автори з вітчизняних та міжнародних наукових осередків за умови, що їх матеріали досліджень відповідатимуть критеріям наукової статті.
Автори, які бажають опублікувати матеріали своїх наукових досліджень у зазначеному журналі, можуть надіслати їх на електронну адресу навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України (dergupr@nuczu.edu.ua).
Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10