https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ ухвалено угоду про наукове співробітництво з Університетом Гренобль Альпи (Франція) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.09.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ ухвалено угоду про наукове співробітництво з Університетом Гренобль Альпи (Франція)

Угода про наукове співробітництво із Університетом Гренобль Альпи (Франція) ухвалена за сприяння ректора Володимира Садкового. Університет Гренобль Альпи та НУЦЗУ домовилися про співпрацю у межах наукових досліджень: проведення спільних досліджень та обмін науковими доробками. Університет Гренобль Альпи та НУЦЗУ домовилися про співпрацю у межах наукових досліджень: проведення спільних досліджень та обмін науковими доробками. Результати робіт цього партнерства будуть опубліковані під загальним керівництвом обох університетів. Координацію та верифікацію договору проводив Відділ з питань наукового та університетського співробітництва Посольства Франції в Україні.

Університет Гренобль Альпи (фр. Université Grenoble Alpes) — це третій за розміром французький університет, в якому щороку навчає 45,000 студентів за різними напрямками, він є науковим центром світового рівня, який разом з дослідницькими установами міста за кількістю науковців, винаходів та патентів поступається лише Парижу. Сьогодні це один з найбільш інноваційних університетів світу, а також один з найкращих французьких університетів.

 

У межах договору Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології та Кафедра Психології діяльності в особливих умовах проведе спільне дослідження з Міжуніверситетською Лабораторією Психології Особистості, Пізнання та Соціальних Змін. Керівником дослідження з французького боку є Еммануель Монфор, з українського – Вікторія Цокота. Дослідження присвячене актуальній темі психологічної допомоги та підтримки ветеранам України та Франції: «Управління психо-травмуючими спогадами. Розгляд ролі меморіальних церемоній прощання».

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10