https://www.high-endrolex.com/10 Нарада підкомісії НМК МОН України зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища (183)» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.09.2017
НУЦЗУ

Нарада підкомісії НМК МОН України зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища (183)»

21 вересня 2017 року на базі Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля Вінницького національного технічного університету МОН України (м. Вінниця) відбулась робоча нарада підкомісії НМК МОН України зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища (183)».

Метою наради було обговорення проекту листа-пропозиції директорові Департаменту вищої освіти МОН України до проекту наказу «Про затвердження Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2018 році», винесеного на громадське обговорення на підставі рішень VI-го Всеукраїнського з’їзду екологів за міжнародної участі та наради підкомісії МОНУ зі спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища" з пропозиціями щодо складу конкурсних предметів на ЗНО за спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

 

У робочій нараді взяв участь завідувач кафедри прикладної механіки НУЦЗ України, д.т.н., професор С.О. Вамболь як член підкомісії МОНУ зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища (183)».

 

 

Професору С. О. Вамболю під час наради було вручено Подяку Міністра екології та природних ресурсів України О. М. Семерака за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у науково-просвітницьку роботу, за наукові досягнення з вирішення проблем охорони довкілля, підготовку висококваліфікованих фахівців з екології та технологій захисту навколишнього середовища.

Кафедра прикладної механіки

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10