https://www.high-endrolex.com/10 Участь завідувача кафедри НУЦЗУ у роботі VI Всеукраїнського з’їзду екологів з міжнародною участю | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.09.2017
НУЦЗУ

Участь завідувача кафедри НУЦЗУ у роботі VI Всеукраїнського з’їзду екологів з міжнародною участю

 

20 – 22 вересня 2017 року на базі Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля Вінницького національного технічного університету (м. Вінниця) відбувся VI Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю (Екологія / Ecology – 2017).

Метою з’їзду була зустріч фахівців з питань екології та охорони довкілля для пошуку спільних підходів, інженерних шляхів розв'язання екологічних проблем України, обміну ідеями та досвідом, обговорення тенденцій і перспектив розвитку даної галузі науки, освіти і практики в контексті стратегії сталого розвитку, встановлення плідних взаємовигідних контактів, заохочення талановитої студентської молоді й аспірантів до наукового пошуку в екологічних дослідженнях.

    

 Актуальні проблеми екології та захисту навколишнього середовища обговорювали, крім вітчизняних, науковці з Канади, Великобританії, Грузії, Польщі, Болгарії.

Головними організаторами з’їзду виступили Міністерство освіти і науки України та Міністерство екології та природних ресурсів України.

У пленарному засіданні з’їзду та у засіданні секції «Технології захисту навколишнього середовища та інженерія довкілля. Техногенно-екологічна безпека України і прогнозування ризиків» взяв участь завідувач кафедри прикладної механіки НУЦЗ України, д.т.н., професор С.О. Вамболь.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10