https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся урочистий підйом Державного Прапора України та Прапора ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.08.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся урочистий підйом Державного Прапора України та Прапора ДСНС України

23 серпня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий ритуал підйому Державного Прапора України та Прапора Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди Дня Державного Прапора України.
О 9 ранку було проведено урочисте шикування особового складу університету та підняття Державного Прапору України на територіях за адресами: вул. Чернишевська, 94, вул. Баварська, 7 та навчально-тренувального полігону (в ур. Фігурівка).
Захід відбувся відповідно до вимог наказу ДСНС України від 25.07.2014 № 418 «Про впровадження в системі ДСНС України Ритуалу підйому (спуску) Державного Прапора України та Прапора Державної служби України з надзвичайних ситуацій в органах (підрозділах) цивільного захисту» та з метою формування в особового складу університету високої патріотичної свідомості, гордості і поваги до державних символів України.



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10