https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ привітали зі Святом Першого дзвоника своїх підшефних вихованців з вадами слуху | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ привітали зі Святом Першого дзвоника своїх підшефних вихованців з вадами слуху

День знань - це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим, для кожного. Свято Першого дзвоника - подія актуальна й урочиста.
Колектив Національного університету цивільного захисту України, за доброю традицією, протягом тринадцяти років поспіль вітає своїх підшефних - вихованців Харківського обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху. Так, 1 вересня слухачі магістратури управління факультету цивільного захисту університету від усіх рятувальників бажали дітлахам старанності, наполегливості в отриманні нових знань, а також нагадали про правила безпечної поведінки.
Вихованці дитячого закладу були щасливі не стільки від отриманих подарунків, скільки через увагу і турботу з боку рятувальників. Посмішки на обличчях дітей ще раз довели, що робити приємні справи не тільки корисно, але й приємно, адже доля більшості цих дітей поскупилася на добрі сюрпризи.
Педагогічний колектив спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху подякував своїм шефам за те, що вони не забувають про їхніх вихованців, постійно допомагають і підтримують їх. А вдячні маленькі господарі влаштували для гостей концерт з віршами та танцями.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Вікторії Кулик
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10