https://www.high-endrolex.com/10 Розум та кмітливість – ось наша головна зброя… | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.12.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

Розум та кмітливість – ось наша головна зброя…

У Вінницькому вищому професійному училищі ЛДУ БЖД  25 грудня 2012 грудня відбулась предметна олімпіада з дисципліни професійного спрямування «Організація діяльності органів і підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» серед курсантів та учнів 1-го курсу первинної професійної підготовки кваліфікованих робітників за професією 5161 «Пожежний-рятувальник»; 4223 «Радіотелефоніст».

В олімпіаді приймало участь 30 найкращих курсантів і учнів, які мають відповідний рівень знань не тільки в межах навчальної програми, а й виявляють поглиблений інтерес до вивчення дисциплін професійного спрямування, а також демонструють творчий підхід до розв’язання завдань, прикладів та проблемних ситуацій.

Олімпіада проходила у 2 етапи. За підсумками І-го етапу було визначено 6  найкращих курсантів і учнів, які і розіграли першість. Переможцями олімпіади став курсант групи 1МС-31К Гримак Максим Станіславович, ІІ місце зайняв учень групи 1МС-33У Бондаренко Владислав Олександрович, ІІІ місце зайняв курсант групи 1МС-30К Гаврилишин Святослав Зіновійович.

Вітаємо учасників та переможців олімпіади.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10