https://www.high-endrolex.com/10 Уперше в системі вищої освіти нашої держави випускники НУЦЗУ отримали дипломи магістрів з управління у сфері цивільного захисту, цивільного захисту, управління пожежною безпекою та охорони праці у сфері цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2012
НУЦЗУ

Уперше в системі вищої освіти нашої держави випускники НУЦЗУ отримали дипломи магістрів з управління у сфері цивільного захисту, цивільного захисту, управління пожежною безпекою та охорони праці у сфері цивільного захисту

22 грудня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск магістрів. 48 ерудованих, талановитих молодих магістрів, фахівців нової генерації відтепер успішно виконуватимуть професійні завдання у підрозділах МНС та Держтехногенбезпеки.
Зі святом випускників вітав ректор НУЦЗУ генерал-лейтенант служби цз Володимир Садковий. У своєму напутньому слові він зазначив, аби молоді фахівці власним прикладом та самовідданою службою гідно продовжували славні традиції свого рідного навчального закладу, зміцнювали авторитет МНС України та примножували славу рідної Батьківщини, а також пам'ятали, що їх головне завдання - захищати людські життя і здоров'я, боронити від вогню матеріальні цінності, ставати на заваді стихії чи людської недбалості, які можуть призвести до виникнення надзвичайних ситуацій.
У цьому році уперше в системі вищої освіти нашої держави випускники НУЦЗУ отримали дипломи магістрів зі спеціальностей «Управління у сфері цивільного захисту», «Цивільний захист», «Управління пожежною безпекою» та «Охорона праці у сфері цивільного захисту».
До молодих фахівців із батьківським благословенням на добрі справи звернулися ветерани навчального закладу. Як і багато років тому, сивочолі ветерани - в однострої з молодим поповненням МНС та Держтехногенбезпеки.
«Ще вчора, - ділиться своїми враженнями новоспечений лейтенант служби цивільного захисту Юлія Аверіна, - здавалося б, я була першокурсницею. Минули роки – і сьогодні я озираюсь і ніби переглядаю курсантський фотоальбом. Згадую своє активне життя в рідному університеті: і збори ради курсантського самоврядування, і науково-технічні конференції, і веселі концерти художньої самодіяльності, і смішні виступи у КВК. Надовго запам’ятаються заняття з пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій, пожежної профілактики, захист магістерської роботи тощо. І це активне життя не закінчується, продовжується, але, на жаль, вже не в стінах рідної альма-матер. Попереду – нелегка робота у Головному управлінні Держтехногенбезпеки у Луганській області. Та, незважаючи на буденні труднощі, я завжди житиму в серці зі своїм НУЦЗУ».
За доброю традицією православний священик окропив святою водою випускників.
Хочеться побажати їм – успіхів на професійній ниві, зміцнювати авторитет МНС та Держтехногенбезпеки, примножувати добрі традиції рідного навчального закладу, гідно нести почесне звання Випускника!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10