https://www.high-endrolex.com/10 Свята святами, а служба – за розпорядком | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.12.2011
НУЦЗУ

Свята святами, а служба – за розпорядком

З метою забезпечення готовності університету до дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, своєчасного вжиття організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки; якісного несення служби в університеті у період новорічних та Різдвяних свят відділом організації служби було складено та затверджено графік несення служби відповідальними від керівного складу НУЦЗ України та несення служби оперативними групами на період з 31 грудня 2011 року по 02 січня 2012 року та з 07 до 09 січня 2012 року. Як зазначив проректор по службі університету полковник служби ЦЗ Олег Семків, із відповідальними університету буде проведено відповідний інструктаж, а також вжито заходів щодо попередження правопорушень та подій серед особового складу навчального закладу. Визначені оперативні групи будуть знаходитись у постійній готовності на випадок виникнення надзвичайних ситуацій згідно з відомостями добового наряду. У цей час, зазначає полковник Семків, буде посилено контроль за виконанням перепускного режиму та несенням служби.
Відповідно спрацюють і пожежно-технічні комісії під керівництвом першого проректора університету полковника служби ЦЗ Володимира Коврегіна. Ними буде перевірено протипожежний стан приміщень університету, відключення електроживлення, закриття та опечатування приміщень у період новорічних та Різдвяних свят.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10