https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні Новорічних свят Національний університет цивільного захисту України проведе у школах та дитячих садках міста акцію «Курсанти-рятувальники – за здоровий та безпечний спосіб життя» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2011
НУЦЗУ

Напередодні Новорічних свят Національний університет цивільного захисту України проведе у школах та дитячих садках міста акцію «Курсанти-рятувальники – за здоровий та безпечний спосіб життя»

 Спеціалісти Національного університету цивільного захисту України мають за мету розширити та поглибити знання школярів з основ безпеки життєдіяльності, пропагувати здоровий спосіб життя, «ази» безпечної поведінки у разі виникнення пожежі, поглибити знання з правил використання первинних засобів гасіння пожеж. Рятувальники розкажуть дітям про небезпечні ігри із піротехнічними засобами.
Крім цього, спортсмени-рятувальники – Чемпіони і призери Світових та Міжнародних перегонів – проведуть для молоді показові спортивні виступи і майстер-класи із гирьового спорту, рукопашного бою, самозахисту та самооборони. Вони зазиватимуть  школярів активно займатися спортом та відвідувати різноманітні секції, покажуть учням безліч  власних медалей,  які дозволять приміряти. Між тим, діти на власні очі зможуть переконатися, що Чемпіони не тільки завзяті у спорті. Курсанти НУЦЗУ  справжні рятувальники. Коли трапляється лихо і звучить сигнал «Тривога»,  бойових одяг спортсмени-пожежні надягають за лічені секунди.  
 
Час і місця проведення Акції.
22 грудня, четвер:
Школа № 36 - 12.00, вул. Артема, 55,  
Ліцей    № 4    - 11.30, вул. Лермонтовська, 15/17
Школа  № 13 - 11.00, вул. Карла Маркса, 36
Дитячий садок № 66 – 12.00 - вул. Пушкінська, 94
 
 
 
 
 
Прес-служба Національного університету цивільного захисту України
707-34-59
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10