https://www.high-endrolex.com/10 Із сріблом – до Харкова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.12.2011
НУЦЗУ

Із сріблом – до Харкова

Днями у Хмельницькому пройшов чемпіонат України з Універсального бою. Помірятись силою на спортивних перегонах Всеукраїнського рівня з’їхалися близько 150 спортсменів із 15 регіонів нашої держави. Срібло у ваговій категорії до 85 кілограмів виборов п’ятикурсник оперативно-рятувального факультету Національного університету цивільного захисту України Айдер Османов.
Слід зазначити, що змагання з Універсального бою включають такі етапи: проходження спортивним лабіринтом, подолання двометрової перешкоди, проходження по «буму», «рукоходу», метання ножів, стрільбу з пневматичної гвинтівки, подолання «сітки» та спуск по канату, а основне – боротьбу з рукопашного бою.
«Учасником таких змагань, - говорить срібний призер чемпіонату Айдер Османов, - я став уперше. До цього був чемпіоном та призером змагань різних рівнів з рукопашного бою. Найсильнішим суперником цих перегонів став для мене спортсмен із Хмельницького. У перспективі – маю намір взяти участь у чемпіонаті світу з Універсального бою».
Айдер є вихованцем майстра спорту з рукопашного бою, кікбоксингу та професійного боксу викладача кафедри фізичної підготовки НУЦЗУ Валентина Головка.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10