https://www.high-endrolex.com/10 На Харківщині курсанти-рятувальники опікуються безпекою дітлахів у період новорічних канікул | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2011
НУЦЗУ

На Харківщині курсанти-рятувальники опікуються безпекою дітлахів у період новорічних канікул

22 грудня напередодні новорічних канікул у харківських школах та дитячих садках пройшла акція «Курсанти-рятувальники – за здоровий і безпечний спосіб життя». У рамках заходу фахівці Національного університету цивільного захисту України розширили та поглибили знання школярів з основ безпеки життєдіяльності, пропагували здоровий спосіб життя, доводили «ази» безпечної поведінки під час новорічних свят та у разі виникнення будь-якої непередбачуваної ситуації. Також рятувальники розповіли дітям про небезпечні ігри із піротехнічними засобами.
Спортсмени-рятувальники НУЦЗУ провели показові виступи з рукопашного бою, кікбоксингу, самбо та гирьового спорту, активно пропагуючи здоровий спосіб життя. Школярам та дітлахам цікаво було «приміряти» бойовий одяг рятувальників. Беззаперечно, проведення таких пізнавальних попереджувальних акцій дасть свої плідні результати, і надзвичайних ситуацій стане менше.



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10