https://www.high-endrolex.com/10 Зимові канікули вже розпочалися для 352 курсантів-відмінників НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.12.2011
НУЦЗУ

Зимові канікули вже розпочалися для 352 курсантів-відмінників НУЦЗУ

Успіхам своїх вихованців радіють начальники факультетів, керівники підрозділів, викладачі, батьки 112 курсантів факультету цивільного захисту, 134 – оперативно-рятувальних сил, 8 – соціально-психологічного факультету, 98 – пожежної безпеки. Вони показують приклад в навчанні і задають «тон» в організації самопідготовки.  
Начальник факультету цивільного захисту, полковник Андрій Ромін говорить,  що його діти особистою працею в навчанні здобули можливість раніше скласти «на відмінно» семестрові заліки і іспити. Відмінники навчання достроково змогли змінити навчальний розклад на новорічний настрій, а добову харчову курсантську норму, правила внутрішнього розпорядку і наряди - на мамину смачну кухню і побачення із друзями. Вихованці роз’їхалися по всіх регіонах країни. Так, третьокурсник Дмитро Міндов відбув у Миколаївську область. Живе він у селищі Нововесилівка. Його однокурсник – Микола Махіня, майбутній піротехнік, поїхав до Мелітополя, а Віталій Гаврилюк вже милується справжньою зимою на Волині, у Луцьку. Капітан служби цз Сергій Вавренюк, начальник 3-4 курсу факультету цивільного захисту зауважує, що «взялися за розум» хлопці одразу, як стали курсантами НУЦЗУ, з перших днів навчання в університеті отримують зразкові показники. Вони вже третій рік поспіль раніше за інших розпочинають канікули.
16 січня всі вихованці університету розпочнуть другий семестр навчального року.
 
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
Фото – архів сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10