https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі та курсанти НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2011
НУЦЗУ

Викладачі та курсанти НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції

Днями викладачі кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил підполковник сл. ЦЗ Ігор Грицина, старший лейтенант сл. ЦЗ Станіслав Виноградов та курсант 4-го курсу факультету сержант Павло Пилінський взяли участь у роботі  Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика ліквідації надзвичайних ситуацій», що відбулася на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси).

Основною метою проведення цього наукового заходу стало обговорення проблем теорії й практики ліквідації надзвичайних ситуацій, науковий пошук у напрямку розробки ефективних технологій їх попередження, обмін науковими працями та виявлення нових молодих талантів.

У роботі конференції взяли участь представники багатьох вишів пожежно-технічного та технічного спрямування, серед яких - Гомельський інженерний інститут Республіки Білорусь, Національний університет цивільного захисту України, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Український науково-дослідний інститут цивільного захисту (м. Київ), Національний технічний університет України «КПІ» (м. Київ), Інститут гідромеханіки НАН України (м. Київ), Національна Академія внутрішніх справ України (м. Київ) та інші.

За результатами роботи конференції винесено резолюцію, де було зазначено, що наукові дослідження проблем у галузі теорії та практики ліквідації НС є одним із актуальних та пріоритетних напрямів у подальшому розвитку цивільного захисту України в умовах адаптації їх до європейських і світових стандартів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10