https://www.high-endrolex.com/10 Нам під силу «тисячі»… | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.12.2011
НУЦЗУ

Нам під силу «тисячі»…

Уже десять років функціонує в НУЦЗУ відділ докторантури та ад’юнктури, що здійснює навчання майбутніх кандидатів наук за спеціальностями «Пожежна безпека», «Цивільна оборона» та «Психологія» за дисциплінами «Іноземна мова», «Філософія». Умовою допуску до кандидатського іспиту з іноземної мови є успішне складання так званих «семисот тисяч». Це той обсяг друкованих знаків, якими вимірюється науково-технічна англомовна література, з якою ад’юнкт працює протягом року за фахом з метою написання дисертації. Як зазначає доцент кафедри мовної підготовки Наталія Кринська, цей рік не став винятком. Приємним є те, що для набору ад’юнктів 2011 року такі вимоги не є нездоланними.
Випускники університету: Володимир Липовий, Олександр Мойсієнко, Володимир Комяк, Едуард Михлюк та інші – визнають, що знання іноземної мови, отримані в навчальному закладі, допомагають їм плідно працювати над науковими дослідженнями, а також з англомовними оригінальними науковими статтями.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10