https://www.high-endrolex.com/10 Львівські курсанти МНС навчають людей правилам особистої безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.07.2011
ЛДУ БЖД

Львівські курсанти МНС навчають людей правилам особистої безпеки

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС забезпечують безпеку учасників та гостей фестивалю авторських розвиваючих технологій. Захід проходить на Львівщині з 30 червня по 3 липня 2011 року при підтримці Львівської міської ради. Мета фестивалю – популяризація творчого, авторського підходу до власного життя. Участь у заході беруть понад 1000 гостей з України та закордону. Львівські курсанти МНС надають консультації та пропагують правила безпечної поведінки, популяризують професію рятувальника.
Один з організаторів фестивалю Сергій Трухимович розповів: «Присутність представників МНС на нашому фестивалі має важливе практичне значення. Люди мають можливість дізнатися про навчальний заклад, який готує фахівців у галузі безпеки людини, їм розповідають про елементарні правила безпеки під час масових заходів, а головне, люди ближче знайомляться з цією героїчною професією».



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10