https://www.high-endrolex.com/10 30 років потому випускники зібрались у рідних стінах ЛДУ БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.06.2011
ЛДУ БЖД

30 років потому випускники зібрались у рідних стінах ЛДУ БЖД

Львівській державний університет безпеки життєдіяльності МНС приймав у своїх стінах випускників 1981 року. 30 років для історії відрізок часу взагалі не значний, але для цих випускників він є знаковим.
Серед них високопосадовці, працівники підрозділів МНС України, Республіки Білорусь та Росії, бізнесмени тощо. Але на мить зустрічі всі вони повернулися у ті часи, коли були курсантами Львівського пожежно-технічного училища та здобували фах пожежника-рятівника. Тієї миті кожен відчував себе на 30 років молодшим, давнім спогадам не було кінця.
Сльози радості на змужнілих обличчях давніх друзів - підтвердження важливості цієї зустрічі. Вони вважають Львів своїм рідним містом, адже тут вони гартувалися, здобували фах, і вперше випробовували свою дружбу на міцність.
Слід зазначти, що ці люди творили історію нашого навчального закладу, своїм серцем і розумом примножують славні традиції сьогодні.
Випускники відвідали рідну альма-матер, оглянули новітні аудиторії, спортзал та музей Університету, в якому знайшли частинку себе. Після чого вони урочисто поклали квіти до пам’ятника героїв-ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Потому старшина курсу вишикував дивізіон для проходження урочистим маршем.
На адресу Університету прозвучало чимало теплих слів вдячності. Випускники подарували рідному навчальному закладу інтерактивну дошку, яка стане у пригоді для забезпечення навчального процесу.
Запитуючи себе сьогодні, що ж об'єднувало цих людей під час навчання, в роки професійного становлення і нині, можна однозначно відповісти, - рідний Університет, який став для них другою домівкою, дав путівку в життя і залишив теплі спогади у вдячних серцях його вихованців.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10