https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр бере участь у засіданні Генеральної Асамблеї Європейської Асоціації ВНЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.06.2011
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр бере участь у засіданні Генеральної Асамблеї Європейської Асоціації ВНЗ

Розпочала свою роботу Генеральна Асамблея Європейської асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини. Участь у саміті бере ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України Михайло Козяр та начальник інституту цивільного захисту Тарас Рак. Представники України також виступили з доповідями на Міжнародній конференції "Підготовка до реагування на надзвичайні ситуації у важкодоступних місцях".
Ректор Університету Михайло Козяр розповів, що у перший день конференції учасники обговорили питання, пов'язані з системою навчання інструкторів для підготовки пожежників і рятувальників, представники Андорри та Іспанії поділились своїм досвідом у цій сфері, розказали про розроблені програми, методики, педагогічні підходи до підготовки інструкторів. Було продемонстровано елементи програм, які використовуються при електронному навчанні, та відеоматеріали з практичних навчань. Також, фахівці пожежної служби Андорри поділились своїм досвідом використання собак для пошуку та рятування людей в горах і розповіли про підрозділ з рятування на воді та систему підготовки водолазів. Конференція розпочалась з урочистого підняття прапора Асоціації та привітання Міністра внутрішніх справ Андорри.
На завершення першого дня відбулась ознайомча екскурсія до центральної пожежної частини Андорри. Учасників конференції ознайомили з організацією служби, технікою та устаткуванням частини, розповіли про систему прктичної підготовки пожежників та специфіку діяльності пожежників в Андоррі.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10