https://www.high-endrolex.com/10 Майстер-клас для курсантів та викладачів на тему: «Реклама. Мистецтво розповідати про себе» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.02.2011
ЛДУ БЖД

Майстер-клас для курсантів та викладачів на тему: «Реклама. Мистецтво розповідати про себе»

Фахівець у галузі PR, автор практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» Сергій Трухимович, провів майстер-клас для викладачів та курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
Основна мета заходу - формування основ сутнісного розуміння реклами, як важливої складової процесу самореалізації. Адже від уміння презентувати себе, цікаво подати ту чи іншу інформацію, залежить успіх всієї справи.
Під час майстер-класу основні акценти робили на основні поняття та принципи реклами, які дають зрозуміти саму її сутність. В цілому запропоновано перспективний, підприємливий та конструктивний погляд на рекламу — вільний від негативних стереотипів про неї. Погляд практика, котрий щодня займається створенням рекламних повідомлень.
Майстер-клас відзначився надзвичайною емоційною насиченістю – це вдалося досягнути за рахунок використання тематичних історій (сторітеллінг). Інформація подавалася легко, доступно, невимушено.
С. Трухимович зазначив : «Перш за все майстер-клас для тих, хто тільки розпочинає знайомство з рекламою (студенти вишів, початкуючі рекламісти та бізнесмени), але також корисний і для тих, хто має початкову базу знань і прагне її систематизувати».



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10