https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти представляли інтереси курсантсько-студентського самоврядування ЛДУ БЖД у Веховній раді України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.02.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти представляли інтереси курсантсько-студентського самоврядування ЛДУ БЖД у Веховній раді України

У Верховній Раді України відбувся круглий стіл на тему:"Соціально-економічні проблеми студентства України", у якому взяли участь представники Ради курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Кобилкін Дмитро та Шелковенко Максим.
Метою даного заходу стала необхідність розглянути питання, котрі стосуються корупції у навчальних закладах України та обгрунтованості вартості навчання, побутові умови проживання у студентських гуртожитках й забезпечення пацевлаштування випускників та ін.
Серед запрошених на засідання гостей, були присутні народний депутат України Олег Ляшко, перший заступник міністра освіти, науки, молоді та спорту Євген Сулима, представники КРУ та Мінпарці. Загалом участь у круглому столі взяли близько 100 представників студентських самоврядувань України. В результаті обговорення були сформульовані рекомендації, щодо вирішення найбільш актуальних проблем, які будуть передані для розгляду Прем'єр-міністру та Президенту України.



Прес-секретар РКтаСС ЛДУ БЖД,
Авдєєва Христина

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10