https://www.high-endrolex.com/10 Представники ЛДУ БЖД взяли участь у засіданні самоврядування при ЛОДА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.02.2011
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУ БЖД взяли участь у засіданні самоврядування при ЛОДА

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк провів засідання Студентської ради при голові Львівської ОДА. Участь у засіданні взяли представники Ради курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. На зустрічі також був присутній голова Ради ректорів Львівської області, ректор НУ «Львівська політехніка» Юрій Бобало, представники студентства та молодіжних громадських організацій.
На прохання студентства, голова ЛОДА пообіцяв запросити на Студентську раду роботодавців та сприяти у розповсюджені бази з випускниками навчальних закладів, що потребують працевлаштування, серед роботодавців.
Також студенти звернулись до М. Цимбалюка з проханням вплинути на ситуацію з продажем цигарок та алкогольних напоїв поблизу навчальних закладів.
Одним з найбільш важливих питань, яке підняли представники студентської громади, було також використання гуртожитків під час Євро-2012. Студенти акцентували на тому, що гуртожитки мають бути після Чемпіонату у такому ж стані, як і до нього.
Під час зустрічі було розглянуто проект Закону України «Про вищу освіту». Студенти наголошували, зокрема, на тому, що у законі: не повинно бути норми, яка дозволяє змінювати плату за навчання протягом навчального періоду; необхідно внести пункт, яким обумовлено оплату за навчання у гривнях; необхідно скасувати пункт, який надає статус навчальному закладу у відповідності до кількості студентів. М. Цимбалюк пообіцяв, що всі зауваження студентів будуть скеровані у Міністерство освіти і науки України та комітет ВРУ з питань освіти і науки.
Крім того, голова ЛОДА запропонував проводити в у Львові або Моршині чи Трускавці фестиваль студентської молоді та провести конкурс на найкращий студентський гуртожиток.
Головною новиною цього дня стало те, що Голова Львівської ОДА ініціював створення студентської адміністрації.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10