https://www.high-endrolex.com/10 Працівники МНС поповнили творчу громаду Національної Спілки журналістів України. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.12.2010
НУЦЗУ

Працівники МНС поповнили творчу громаду Національної Спілки журналістів України.

Жоден із членів правління Харківської організації Національної Спілки журналістів України не піддав сумніву творчі здібності кандидатів від прес-служби університету МНС. Яскравим доказом були фоторепортажі Ігоря Котова та публікації Сергія Мішеніна.

  

Під час засідання ради Харківської обласної організації спілки журналістів НСЖУ, яка нещодавно відбулася, мова йшла про здобутки, досягнення Університету цивільного захисту. «У створенні іміджу провідного навчального закладу МНС України значну роль відіграють засоби масової інформації, - зазначив голова Харківської обласної організації Спілки журналістів НСЖУ Олександр Голуб. – Прес-служба університету тісно співпрацює із ЗМІ всіх рівнів, що дало свій позитивний та добрий ефект, так як діяльність та досягнення університету стали відомими не тільки на відомчому рівні, а й на рівні пересічних громадян». Тому радою було запропоновано працівникам прес-служби університету Сергію Мішеніну та Ігорю Котову, що безпосередньо контактують із ЗМІ, поповнити лави Національної Спілки Журналістів України.

«Новоспечені» члени Спілки, вступивши до НСЖУ,  поставили  перед собою головну мету - сприяти розвиткові журналістики в Україні та захищати соціальні, економічні, творчі інтереси журналістів, а також дбати про Кодекс професійної етики українського журналіста. У 2008 році членами Національної Спілки журналістів України стали працівники сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ – Вікторія Коленко та Лариса Кошеварова.    

 

Довідка прес-служби НУЦЗУ: Спілка журналістів створена 1959р., постановою Кабінету Міністрів України 1998р. їй було надано статус Національної. Національна спілка журналістів України (НСЖУ) є незалежною, громадською, позапартійною організацією, національною всеукраїнською творчою спілкою як суб'єкт творчої діяльності, що об'єднує професійних творчих працівників - журналістів та інших працівників засобів масової інформації, які професійно займаються журналістикою, публіцистичною діяльністю. НСЖУ має регіональні організації в усіх областях України та в Автономній Республіці Крим. Нині Спілка нараховує понад 16 500 членів.

 

Лариса Кошеварова

Національний Університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10