https://www.high-endrolex.com/10 Із золотою стрічкою – до Харкова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.12.2010
НУЦЗУ

Із золотою стрічкою – до Харкова

2-4 грудня в Києві пройшов Х Міжнародний конкурс телерадіопрограм і фільмів з правової та правоохоронної тематики «Золотий Георгій 2010».
У конкурсі взяли участь понад 60 учасників, що представили відомчі прес-служби, а також журналісти з Російської Федерації, Республіки Боснії і Герцеговини, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Монголії, України.
На розгляд висококваліфікованого та вельми досвідченого журі було представлено понад 140 робіт. А оцінювали таланти конкурсантів народний артист України, кінорежисер, сценарист Григорій Кохан – голова; актор, режисер, сценарист, продюсер, заслужений артист Росії Борис Галкін – співголова журі та інші відомі культурні діячі, народні артисти, вітчизняні та зарубіжні кінорежисери, а також представники силових відомств та структур держав-учасниць. Національний університет цивільного захисту України представила провідний фахівець сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ Лариса Кошеварова. У номінації «Спеціальні Інтернет-проекти» авторський проект журналіста, члена Національної спілки журналістів України «Філософія Чорнобиля. Зона Ч: без відліку часу» отримав диплом лауреата та пам’ятний знак «Георгиевская лента». Крім вищого навчального закладу МНС, Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи представили на «Золотий Георгій 2010» ГУ МНС України у Вінницькій, Донецькій та Чернівецькій областях.
У травні 2011 року на ХІ фестивалі «Золотий Георгій» буде презентовано документальний фільм про учасників ювілейного конкурсу, в основі якого будуть роботи-призери фестивалю. Оргкомітет доручив виконати таку відповідальну місію керівництву державного телеканалу Білорусі.
За словами Лариси Кошеварової, конкусрні дні не обмежились тільки переглядом творчих робіт та обміном досвіду. Говорили й про плани на майбутнє. Так, Національний університет цивільного захисту України та ГУ МНС України у Вінницькій області розпочинають свою роботу над спільним проектом про техногенні катастрофи та долі ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Протягом конкурсних днів також було проведено майстер-класи народного артиста України Григорія Кохана, кінорежисера заслуженого діяча мистецтв України Людмили Міхалевич та заслуженого артиста України Бориса Галкіна.
До речі, це вже другий пам’ятний знак «Георгиевская лента» у творчому наробку Національного університету цивільного захисту України. Перший було отримано у 2006 році.

 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10