https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України візьме участь у Х Міжнародному конкурсі «Золотий Георгій» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.12.2010
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України візьме участь у Х Міжнародному конкурсі «Золотий Георгій»

2-4 грудня в Києві відбудеться Х Міжнародний конкурс телерадіопрограм і фільмів з правової та правоохоронної тематики «Золотий Георгій 2010». Тематикою конкурсної програми стало взаємовідношення суспільства і силових структур, інформування населення про діяльність правоохоронних, наглядових, судових, контрольних органів державної влади, оперативно-рятувальних підрозділів, відомчих вищих навчальних закладів, співробітництво засобів масової інформації та силових структур у питаннях висвітлення подій, що відбуваються, формування позитивного іміджу співробітника силових структур художніми методами кіно та телерадіомовлення. У конкурсі візьмуть участь відомчі прес-служби не тільки з України, а й Польщі, країн Балтії, Росії, Чехословакії. За словами організаторів міжнародного форуму, більше 120 учасників представлять свої творчі наробки.
Національний університет цивільного захисту України запропонував на розгляд оргкомітету та журі конкурсу «Золотий Георгій 2010» авторські інтернет-спецпроекти про діяльність вищого навчального закладу МНС «Філософія Чорнобиля. Зона Ч: без відліку часу»; «Ніхто не забутий, ніщо не забуто. 65-річчя Великої Перемоги. Електронна Книга Пам’яті»; «O TEMPORA, O MORES! - О времена! О нравы! Или вечные ценности культуры бытия» провідного фахівця сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ Лариси Кошеварової. Творчі проекти будуть представлені із семи у чотирьох номінаціях, а саме:
номінації № 3 – роботи, що відтворюють засобами кіно, телебачення та радіо тематику взаємовідношень суспільства та силових структур. У цій номінації представлено презентаційний фільм Національного університету цивільного захисту України ««Моя профессия – спасатель. День открытых дверей в Национальном вузе МЧС». (Автор сценарію, режисер – Лариса Кошеварова, ефір відбувся та ТРК «Фора», ТРК АТВК 25.03.09 р. та 26.03.09 р.);
номінації № 4 – персоналізована номінація для «кращих за професією». Тут були представлені авторські ідеї, сценарії.;
номінації № 5 – спеціальні конкурси інтернет-проектів
номінації № 7 – роботи, присвячені висвітленню Чорнобильської тематики, життю учасників-ліквідаторів аварії на ЧАЕС, а також інших аварій та катастроф, пов’язаних із радіаційним забрудненням територій та опроміненням людей, висвітлення фактів історії, невідомих раніше.
Слід зазначити, що авторські проекти Лариси Кошеварової розміщені на сайтах університету (www.apbu.edu.ua). Саме це дозволило журі конкурсу заздалегідь ознайомитись з інтернет-спецпроектами. До речі, у 2006 році провідний фахівець, журналіст, член Національної спілки журналістів України Лариса Кошеварова привезла з Києва заслужену нагороду - пам’ятний знак «Георгиевская лента».
Щиро бажаємо Ларисі Василівні творчого натхнення і чекаємо на неї із перемогою!

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10