https://www.high-endrolex.com/10 ВИПРОБУВАННЯ НА ПРОФЕСІЙНУ МІЦНІСТЬ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ВИПРОБУВАННЯ НА ПРОФЕСІЙНУ МІЦНІСТЬ

    Караул навчальної пожежно-рятувальної частини Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі двох відділень з числа курсантів другого курсу під керівництвом начальника НПРЧ майора с.ц.з. Дмитра Лесечка та викладача-методиста старшого лейтенанта с.ц.з. Ігоря Федченка взяли участь у гасінні пожежі, яка сталася вранці 18 листопада на Черкаському деревообробному комбінаті по вул. Чигиринська, 15, – горіли дошки та брус, які зберігалися у штабелях на площі майже у сто квадратних метрів.

    Прибувши на місце виклику, рятувальники з Академії пожежної безпеки увійшли у підпорядкування оперативного штабу ГУ МНС України в Черкаській області та отримали завдання не допустити розповсюдження вогню на прилеглі території, встановили пожежно-рятувальний автомобіль на вододжерело, проклали магістральну лінію довжиною 180 метрів та організували безперебійне забезпечення оперативно-рятувальних підрозділів ГУ МНС України в Черкаській області вогнегасними речовинами.

    Підвищена температура повітря, велика швидкість вигоряння деревини, токсичність та задимленість ускладнювали роботу рятувальників. Проте спільними зусиллями пожежа була локалізована та ліквідована протягом трьох годин.

 

 

Світлана Єренкова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10