https://www.high-endrolex.com/10 17 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

17 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА

    17 листопада Міжнародний День студента в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відзначили по-святковому.
    Під час урочистого зібрання, яке пройшло в клубі навчального закладу, кращі курсанти та студенти за сумлінне ставлення до навчання, активну участь у громадському житті академії та з нагоди відзначення Міжнародного Дня студента були нагороджені грамотами та нагрудними знаками академії «За відзнаку». А кращі спортсмени з їх числа отримали ще й медалі від профспілкового комітету навчального закладу.
    Завершилося урочисте зібрання святковим концертом, організованим учасниками художньої самодіяльності академії. А увечері всі бажаючі мали змогу розважитися під час дискотеки.
    Студентські роки – найкращі роки юності і для тих, хто вже має про них лише ностальгічні спогади, і для тих, хто лише мріє про отримання заповітного Диплому. А проведення спільних заходів, відзначення свят – згуртовує колектив, додає творчого натхнення та наснаги у навчанні і роботі.



 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10