https://www.high-endrolex.com/10 ЧЕРКАСЬКІ СТРІЛЬЦІ ЗНОВУ ВІДЗНАЧИЛИСЯ. ЦЬОГО РАЗУ У СІМФЕРОПОЛІ. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЧЕРКАСЬКІ СТРІЛЬЦІ ЗНОВУ ВІДЗНАЧИЛИСЯ. ЦЬОГО РАЗУ У СІМФЕРОПОЛІ.

    Спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяли участь у змаганнях на Кубок України з кульової стрільби, які проходили у м. Сімферополі з 7 по 11 вересня.
    Кращі стрільці держави боролися за першість у стрільбі з пневматичної гвинтівки: чоловіки – у вправі ГП – 6 (60 пострілів стоячи), жінки – у вправі ГП–4 (40 пострілів стоячи).

    В особистому заліку чемпіоном змагань серед жінок з результатом 397 очок стала курсант 4 курсу АПБ, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Дарія Шаріпова. П’яте місце посіла студентка 3 курсу факультету цивільного захисту та техногенної безпеки АПБ, майстер спорту України з кульової стрільби Тетяна Тарасенко (392 очка).
Друге та третє місця серед чоловіків також вибороли черкаські стрілці – майбутні рятувальники із Академії пожежної безпеки. Друге місце – студент першого курсу, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Сергій Куліш (595 очок), третє – студент 4 курсу, майстер спорту України з кульової стрільби Дмитро Іванов (592 очка).

 

 

На фото: стріляє Сергій Куліш



Світлана Єренкова,
сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ
АПБ імені Героїв Чорнобиля
МНС України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10