https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 29.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

КІКБОКСЕР ІГОР ПРИХОДЬКО ЗНОВУ ЧЕМПІОН –ХТО Б СУМНІВАВСЯ?!

    Майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, начальник спортивно-оздоровчого комплексу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України капітан служби цивільного захисту Ігор Приходько став чемпіоном Кубка світу з кікбоксингу у ваговій категорії до 81 кг.
    Змагання проходили з 4 по 6 червня в Італійському місті Ріміні. Участь в них взяли 1758 найсильніших спортсменів із 56 країн, які боролися у 12 вагових категоріях. Чемпіон Черкаської області з кікбоксингу МНС-ник Ігор Приходько поїхав на Кубок світу у складі шести членів збірної України. За перемогу у його вазі (до 81 кг) боролися 13 спортсменів. Тож на шляху до перемоги Ігорю довелося провести чотири поєдинки з гідними супротивниками із Росії, Польщі та Італії. Усі вони були настільки майстерними та яскраво-видовищними, що кікбоксера із українського міста Черкаси було визнано кращим спортсменом турніру.
До цього капітан служби цивільного захисту Ігор Приходько вже мав титули переможця Перших Європейських ігор (Україна, м. Київ, 2007 рік), чемпіона Європи (Болгарія, 2008 рік), переможця Кубку світу серед спортивних клубів (Україні, м. Ялта, 2009 рік), призера Чемпіонату світу (Італія, 2009 рік). Нині спортсмен готується до Всесвітніх ігор з кікбоксингу, які відбудуться у серпні у м. Пекіні (Китай).





 

Світлана Єренкова
На фото: чемпіон світу 2010 з кікбоксингу Ігор Приходько; з організаторами Кубка світу.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10