https://www.high-endrolex.com/10 Відбулися змагання Львівського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху “Школа безпеки” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2010
ЛДУ БЖД

Відбулися змагання Львівського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху “Школа безпеки”

На тренувальній базі ГУ МНС України у Львівській області, який розташований в смт. Брюховичі, відбулися змагання Львівського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху “Школа безпеки” .
Юнаки та дівчата віком від 14 до 18 років взяли участь у трьох етапах запальних змагань, де кожна команда намагалася проявити свої вміння та навички з основ безпеки життєдіяльності.
 Першим етапом, який виявився розминкою для відважних юних рятувальників, були пошуково-рятувальні роботи в умовах ліквідації техногенних надзвичайних ситуацій. Команді потрібно було як найшвидше досягти умовного епіцентру аварії . Не гаючи часу юні рятувальники вирушили до водної акваторії, де вони мали провести пошуково-рятувальні роботи на рятувальному катамарані. На завершальному етапі юнаків чекало медичне тестування, на якому команда рятувальників окрім правильних відповідей на запитання демонструвала навики надання першої медичної допомоги. Учасниця змагань Христина Тичківська поділилася своїми незабутніми враженнями та зазначила, що практичні змагання, де юнаки та дівчата можуть проявити себе справжнім рятувальником, надають їм ще більше перспектив у виборі майбутньої професії.
Переможців та переможених на змаганнях не виявилося, адже учасники команд загартували власну витривалість та готовність до екстремальних умов, підвищили свій рівень практичної підготовки. Врешті-решт на власному досвіді переконались, що професія рятувальника відповідальна та вкрай необхідна.
 Голова львівського обласного відділення ВГДР “Школа безпеки” Андрій Ільчишин зазначив, що за допомогою подібних практичних змагань, юнаки та дівчата не тільки підвищили свою майстерність та навики, а також удосконалили свої знання з основ безпеки життєдіяльності.

 

Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10