https://www.high-endrolex.com/10 СЬОМІ ІЗ ТРИНАДЦЯТИ НАЙСИЛЬНІШИХ – ВАГОМИЙ СПОРТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

СЬОМІ ІЗ ТРИНАДЦЯТИ НАЙСИЛЬНІШИХ – ВАГОМИЙ СПОРТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

    Збірна команда з пожежно-прикладного спорту Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля взяла участь у XXIII Міжнародних змаганнях з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників – Героїв Чорнобиля, що пройшли з 24 по 28 травня у м. Чернігові. Звичайно ж, конкуренція для майбутніх рятувальників була досить високою, адже за перемогу боролися 13 кращих збірних України, Росії, Білорусі, Молдови та Казахстану, у складі яких виступали 120 досвідчених спортсменів-прикладників.
    У загальнокомандному заліку звання чемпіонів здобула, як і минулого року, команда Російської Федерації, друге місце посіла збірна Білорусі, а третє – збірна України.
    Приємно, що у складі спортсменів-прикладників, які представляли Україну, виступав курсант 4-го курсу АПБ Сергій Лукащук. Та найбільший внесок у бронзову перемогу української збірної зробив випускник Академії пожежної безпеки майстер спорту міжнародного класу Василь Нечко. В особистому заліку він посів другі місця у вправі зі штурмовою драбиною та у пожежній естафеті та третє місце у двоборстві.
    Збірна Академії пожежної безпеки, у складі якої виступали курсанти Віталій Новгородченко, Андрій Корчагін, Іван Білька, Сергій Потребко, Вадим Кремінський, Роман Чеверда, Володимир Лепьошкін, Євген Ковбаса та Дмитро Меренков, посіла 7-е загальнокомандне місце. А на черзі вже наступне спортивне випробування – участь у Відкритому чемпіонаті МНС Росії серед освітніх закладів з пожежно-прикладного і рятувального спорту на честь 20-річчя МНС Росії, який незабаром відбудеться у м. Санкт-Петербурзі.

 

На фото: моменти змагань

Підполковник с.ц.з. Олександр Будник,
тренер збірної команди з ППС
АПБ ім. Героїв Чорнобиля

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10