https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2023
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

27 червня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули звіт про організацію та науково-методичне забезпечення навчання за освітньо-науковою програмою «Пожежна безпека».

На розгляд представлено навчальні плани, робочі навчальні плани та робочі програми освітніх компонентів для підготовки слухачів заочної форми навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти за спеціальностями 261 – Пожежна безпека і 281 – Публічне управління та адміністрування на 2023-2024 навчальний рік.

Жвава дискусія була під час розгляду пропозицій, наданих науковими підрозділами та кафедрами Інституту до проєкту Плану наукової і науково-технічної діяльності ІДУ НД ЦЗ на 2024 рік.

Крім того, розглянуто питання щодо утворення разової спеціалізованої вченої ради для захисту дисертації за спеціальністю 281 – Публічне управління та адміністрування, а також макети наукових видань Інституту: «Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека» № 1 (15), 2023 та «Цивільна безпека: державне управління та кризовий менеджмент» № 1 (2), 2023.

Наостанок членів Вченої ради поінформовано про внесення змін до складу Вченої ради Інституту.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10