https://www.high-endrolex.com/10 Представник ІДУ НД ЦЗ взяв участь у роботі круглого столу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2023
ІДУ НД ЦЗ

Представник ІДУ НД ЦЗ взяв участь у роботі круглого столу

 

У Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України 07 червня 2023 року відбувся круглий стіл «Впровадження діджиталізації в наукову та навчальну діяльність».

Від Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту до участі у роботі круглого столу із виступом «Застосування програмного забезпечення для обліку пожеж в Україні» було запрошено начальника відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту полковника служби цивільного захисту Руслана Климася.

Проведення круглого столу мало на меті підвищення рівня поінформованості науково-педагогічного складу у сфері використання програмного забезпечення й інформатизації навчального процесу в умовах сьогодення.

Під час роботи учасники поділилися власним практичним досвідом по адаптації програмних продуктів, ознайомилися із застосуванням хмарних технологій в навчальному процесі, використанням безкоштовного програмного забезпечення й аналогів ліцензійних програм, визначили подальші кроки спільної роботи.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10