https://www.high-endrolex.com/10 Проведено науково-практичний семінар за темою: «Зміни до ДБН В.1.1-7:2016» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2023
ІДУ НД ЦЗ

Проведено науково-практичний семінар за темою: «Зміни до ДБН В.1.1-7:2016»

 

На основі проведених наукових досліджень та досвіду практичного застосування ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги» науково-дослідним центром протипожежного захисту відповідно до плану наукової та науково-технічної діяльності Інституту на 2023 рік під головуванням заступника начальника Інституту з наукової роботи, полковника служби цивільного захисту, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника Коваленка Віталія Володимировича проведено науково-практичний семінар за темою: «Зміни до ДБН В.1.1-7:2016».

В роботі семінару взяли участь представники Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України, експерти з пожежної безпеки та наукові співробітники ІДУ НД ЦЗ.

Під час науково-практичного семінару доповідачами подано концепцію впровадження європейської пожежної класифікації будівельних матеріалів щодо реакції на вогонь в ДБН В.1.1-7:2016, а також зміни до ДБН В.1.1-7:2016 за результатом досвіду його практичного застосування.

Результатом обговорення доповідей стали консенсусні рішення, які дозволять стати на правильний шлях щодо впровадження запропонованих рішень в практичну площину.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10