https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2023
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради

 

З урахуванням воєнного стану 22 червня 2023 року в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання наукової ради.

Засідання очолив Голова наукової ради заступник начальника Інституту з наукової роботи, полковник служби цивільного захисту, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник  Віталій КОВАЛЕНКО.

У рамках роботи наукової ради розглянуто:

проєкти змін до будівельних норм і правил за науково-дослідною роботою “Обґрунтування умов застосування європейської пожежної класифікації будівельної продукції у вітчизняній нормативній базі” (“Пожежна класифікація”);

першу редакцію проєкту ДСТУ за науково-дослідною роботою “Обґрунтування способів організації практичної діяльності щодо збирання статистичних даних про пожежі в Україні” (“Методологія статистики пожеж”);

першу редакцію проєкту ДСТУ за науково-дослідною роботою “Дослідження технічних характеристик та методів випробувань з’єднувальних головок та пожежних напірних рукавів” (“Характеристики – пожежно-технічне оснащення”).

Жвавого обговорення учасниками зібрання набув розгляд нових науково-дослідних робіт на 2024 рік.

Крім того, на засіданні розглянуто матеріали, що надійшли до редакції журналу “Науковий вісник: цивільний захист та пожежна безпека” та матеріали, що надійшли до редакції журналу “Цивільна безпека: Державне управління та кризовий менеджмент” для публікування у черговому випуску.

Усі питання порядку денного відпрацьовано у повному обсязі. Підсумовуючи засідання головуючий подякував присутнім за плідну та конструктивну роботу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10