https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.07.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Наукової ради

 

14 липня 2021 року під головуванням заступника голови Наукової ради, начальника науково-дослідного центру цивільного захисту Інституту доктора наук з державного управління, професора, полковника служби цивільного захисту Андрієнка Миколи Васильовича відбулося чергове засідання наукової ради, на якому розглянуто сім питань. У роботі засідання Наукової ради взяли участь наукові та науково-педагогічні працівники Інституту.

Зацікавленість у присутніх викликало питання щодо розгляду остаточного звіту про НДР за темою «Обгрунтувати мінімальні геометричні параметри (висота та периметр) засипки гравію у маслоприймачі над маслоприймальним каналом, яка повинна виконувати функцію вогнезагороджувача та охолодження мастила до температури спалаху 150 градусів Цельсія в рамках розробки робочої документації по об`єкту «Реконструкція ПС 330 кВ Броварська з установкою АТ-3», яке доповів начальник науково-дослідного центру протипожежного захисту доктор технічних наук, старший науковий співробітник, полковник служби цивільного захисту Ніжник Вадим Васильович.

Учасники Наукової ради жваво обговорили результати аналізу інформаційних джерел стосовно виконання обов’язкових вимог до засобів цивільного захисту за НДР за темою «Наукове обґрунтування умов виконання обов’язкових вимог до засобів цивільного захисту» (шифр НДР – «Реалізація ТР»).

Також у рамках засідання розглянуто питання щодо участі Інституту у Конкурсі на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах з надання сервісних послуг МВС, закладах, установах і на підприємствах, що належать до сфери управління МВС.

 У питанні “Різне” розглянуто інші планові заходи наукової діяльності Інституту.

 На завершення засідання Наукової ради Інституту головуючим висловлено подяку учасникам та запрошеним за плідну та продуктивну роботу.

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10