https://www.high-endrolex.com/10 Представники Інституту взяли участь у навчаннях з аеромедичної евакуації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2021
ІДУ НД ЦЗ

Представники Інституту взяли участь у навчаннях з аеромедичної евакуації

 

24 червня на базі аеродрому Ніжин відбулися навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалих повітряними суднами ДСНС (без підйому у повітря) із залученням спеціалізованих медичних бригад постійної готовності другої черги служби медицини катастроф та позаштатних спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС.

У навчаннях взяли участь представники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації МВС, Державного закладу “Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України”, Управління організації медичного забезпечення, медико-біологічного захисту та охорони праці, Управління авіації, авіаційного пошуку і рятування, а також представники Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту: завідувач кафедри домедичної підготовки Віталій Кушнір та старший викладач кафедри авіації та авіаційного пошуку і рятування майор служби цивільного захисту Дмитро Ядченко.

В рамках заходу учасниками були відпрацьовані заходи щодо організації взаємодії між силами цивільного захисту та медичними бригадами МВС на чотирьох навчальних місцях.

Присутні ознайомилися із медичним вертольотом ЄС-145 “Єврокоптер”, його укомплектованістю медичним обладнанням та специфікою роботи. Також учасники відпрацювали порядок роботи з реанімаційними модулями літака Ан-26 у медичному варіанті.

По черзі були відпрацьовані два сценарії, у ході яких автомобілем “швидкої” умовно постраждалого медики транспортували до “Єврокоптера” та до літака Ан-26. При цьому, під час аеромедичної евакуації відбулася імітація надання йому на борту повітряного судна екстреної допомоги медичною бригадою МВС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10