https://www.high-endrolex.com/10 26.08 – на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України відбудеться прес-тур з висвітлення табірного збору для першокурсників. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.08.2015
НУЦЗУ

26.08 – на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України відбудеться прес-тур з висвітлення табірного збору для першокурсників. Акредитація ЗМІ

26 серпня о 10.30 на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України в урочищі Фігурівка Харківської області відбудеться прес-тур з висвітлення у засобах масової інформації табірного збору для першокурсників.
15-29 серпня на навчальному полігоні університету триває табірний збір для «новоспечених» першокурсників. 153 юнаки та 34 представниці слабкої статі проходять свої перші випробування на міцність та витривалість. Першокурсники наразі знайомляться із вимогами cтатутів, структурою та основними завданнями Державної служби України з надзвичайних ситуацій, розпорядком дня університету, курсантськими обов’язками, звикають до фізичних та психологічних навантажень.
11 вересня вони складуть Присягу на вірність українському народові. Урочистості відбудуться на священному для харків’ян місці - Меморіалі Слави. Саме тоді курсанти покажуть свій стройовий вишкіл, витривалість та відчеканений крок, чому навчились протягом табірного збору на навчально-тренувальному полігоні університету.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 25 серпня за тел.: (057)707-34-59.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10