https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ візьмуть участь у заходах, присвячених 72-й річниці визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці Незалежності України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ візьмуть участь у заходах, присвячених 72-й річниці визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці Незалежності України

Керівництво, науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України стануть учасниками урочистостей з нагоди 72-ї річниці визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці Незалежності України
Так, 21 серпня представники провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій візьмуть участь у церемонії покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів на міському цвинтарі № 2, а також курсанти у складі почесного караулу нестимуть варту біля меморіалу загиблим воїнам на центральній алеї слави міського кладовища.
Того ж дня, увечері, представники керівництва НУЦЗУ стануть учасниками заходів щодо вшанування Пам’яті загиблих працівників харківської міліції, що відбудуться біля Палацу культури міліції з нагоди Дня пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.
23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України о 09.00 в НУЦЗУ будуть проведені урочисті заходи: шикування особового складу та підняття Державного Прапора України в університеті на територіях за адресами: вул. Чернишевська, 94, вул. Баварська, 7 та навчального полігону ( в ур. Фігуровка).
Цього ж дня 09.00 представники НУЦЗУ покладуть квіти на Меморіалі Слави з нагоди 72-річчя визволення Харкова від фашистських загарбників.
Також 23 серпня о 10.00 працівники і курсанти навчального закладу візьмуть участь в урочистому міському заході - піднятті Державного Прапора України на проспекті Правди.
24 серпня о 10.00 з нагоди 24-ї річниці Незалежності України представники НУЦЗУ візьмуть участь в урочистому покладанні квітів до Монументу незалежності України.
Протягом святкових днів у місті й області відбудуться числення заходи, а саме: покладання квітів до пам'ятників і братських поховань, мітинги-реквієми, цивільні панахиди, а також концерти, спортивні змагання, масові гуляння тощо. З повним списком заходів можна ознайомитись на офіційних сайтах Харківської обласної держадміністрації та Харківської міської ради.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10