https://www.high-endrolex.com/10 Харків: 17-21 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України пройде Спартакіада МНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2012
НУЦЗУ

Харків: 17-21 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України пройде Спартакіада МНС України

17-21 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України пройде Спартакіада МНС України серед осіб рядового та начальницького складу, працівників органів та підрозділів, вищих навчальних закладів системи МНС України з професійно-прикладних видів спорту. 23 команди з різних регіонів України стануть учасниками спортивних перегонів, 370 спортсменів позмагаються у спритності, меткості, силі та вправності з гирьового спорту, легкоатлетичного кросу, службового двоборства і волейболу.
17 квітня розпочне свою роботу мандатна комісія, що працюватиме на базі НУЦЗУ та Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України у с. Ватутіне Харківської області. Очолить її проректор по службі університету полковник служби ЦЗ Олег Семків.
18 квітня відбудеться урочисте відкриття Спартакіади МНС України на плацу навчального закладу. Змагання з гирьового спорту і волейболу пройдуть того ж дня на базі Національного університету цивільного захисту України, а з легкоатлетичного кросу та службового двоборства – на базі Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України.
19 квітня у клубі НУЦЗУ відбудеться нагородження переможців.
Акредитація представників ЗМІ проводиться у прес-службі НУЦЗУ до 14.00 17 квітня за тел.: (057) 707-34-59.

НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10