https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулося нагородження учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2012
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулося нагородження учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади

12 квітня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулося нагородження переможців та учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист». Вітав присутніх перший проректор з навчальної та методичної роботи університету полковник служби ЦЗ Олег Назаров. Він визначив високий рівень підготовки конкурсантів до участі в олімпіаді Всеукраїнського рівня, а також роль заходу для подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої курсантської і студентської молоді та створення умов для її творчого зростання.
Так, Дипломом за І місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист» був нагороджений Сергій Мальчук (Національний університет цивільного захисту України), Дипломами за ІІ місце – Марина Улітіна (Харківська національна академія міського господарства) та Ксенія Аврамішина (Сумський державний університет), Дипломами за ІІІ місце - Цвєтана Ященко (Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова), Оксана Скакун (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності), Вікторія Ільєнко (Національний авіаційний університет (м. Київ).
Дипломами за творчий підхід до виконання завдань Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист» заохочені Юліана Владимиренко (Донецький державний університет управління), Сергій Тарасов (Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України), Олександр Юзюк (Національний університет водного господарства та природокористування).
Представники вищих навчальних закладів отримали Подяки за активну участь у Всеукраїнському заході. Також учасники олімпіади були заохочені Дипломами за кращий результат у виконані практичної частини ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист», Дипломами за кращий результат у виконані теоретичної частини заходу, Дипломами за оригінальний підхід до розв’язання задач, Дипломами за нестандарті рішення конкурсних завдань.

Після урочистої церемонії нагородження учасники та гості заходу переглянули цікавий та захоплюючий концерт, підготовлений силами клубу НУЦЗУ.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10