https://www.high-endrolex.com/10 Мандрівка на край Всесвіту під час занять… | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.01.2012
НУЦЗУ

Мандрівка на край Всесвіту під час занять…

     З метою підвищення рівня знань, що набуваються слухачами під час занять, та поглиблення їх досвідченості як майбутніх фахівців з тем професійно-орієнтованих дисциплін, зі студентами 2-го курсу спеціальності «Екологія. Охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» у межах вивчення дисципліни «Екологія людини» ст. викладачем кафедри ОП та ТЕБ Шароватовою О.П. проведено виїзне заняття до ЗАО «Харківський планетарій імені льотчика-космонавта Ю.О. Гагаріна». Під час заняття, яке проводилось із залученням співробітників планетарію, у нетрадиційному вимірі вивчені питання, що стосуються феномену існування Людини у Всесвіті, особливостей будови Галактики та її впливу на Землю і людський організм.

 

     Розуміння та усвідомлення навчального матеріалу окремих тем дисциплін як змістовних складових професійної компетенції, що формується під час навчання, безперечно, сприяє підготовці висококваліфікованих випускників Університету.

 Кафедра ОП та ТЕБ, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10