https://www.high-endrolex.com/10 Обмін досвідом у системі аналітичної роботи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.01.2012
НУЦЗУ

Обмін досвідом у системі аналітичної роботи

12-13 січня тривав робочий візит спеціалістів Національного університету цивільного захисту України до Южно-Української АЕС, розташованої у м. Южноукраїнськ Миколаївської області. До складу делегації навчального закладу увійшли: проректор з наукової роботи Володимир Андронов, начальник кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій Олександр Дерев’янко, начальник кафедри пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій Володимир Олійник, начальник лабораторії управління у кризових ситуаціях Роман Шевченко. Фахівці університету були залучені до проведення аналітичної роботи з підтвердження ефективності існуючих систем пожежегасіння каналів систем безпеки енергоблоків 1,2 відокремленого підрозділу Южно-Української АЕС, необхідності та доцільності проведення резервування систем пожежегасіння у рамках існуючих проектів.
Як зазначив проректор з наукової роботи Володимир Андронов, проведення таких зустрічей сприяє якості проведення практичних занять, обміну досвідом у галузі систем безпеки та пожежегасіння. Також у перспективі – організація та проведення виїзних практичних занять для курсантів та студентів НУЦЗУ.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10