https://www.high-endrolex.com/10 Федерація дитячих організацій України висловила подяку ректорові НУЦЗУ за підтримку програми «Котигорошко» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2011
НУЦЗУ

Федерація дитячих організацій України висловила подяку ректорові НУЦЗУ за підтримку програми «Котигорошко»

Свято здорового способу життя «Котигорошко» щороку збирає понад 200 юнаків та дівчат із різних куточків нашої держави. Вік учасників змагань – від 10 до 15 років. Слід зазначити, що гра-випробування «Котигорошко» проводиться вже втринадцяте за ініціативи Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства оборони України та Державної прикордонної служби. Неодноразово приймав у себе школярів Навчальний центр оперативно-рятувальної служби МНС України (с. Ватутіно Нововодолазького району Харківської області). Протягом визначеного терміну щороку проявляють тут діти свої можливості орієнтуватись у надзвичайних ситуаціях. А допомагають їм у цьому, дають слушні поради, як правильно виявити свої рятувальні якості в умовах, максимально наближених до реальних, науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України. Протягом Всеукраїнських змагань поряд із учасниками, як правило, завжди психологи-рятувальники. Вони проводять тестування на відповідну тематику.
За батьківську турботу, розуміння, увагу та постійну підтримку програми «Котигорошко» Федерація дитячих організацій України з виховання підростаючого покоління юних рятувальників висловлює щиру подяку ректорові Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенанту служби ЦЗ Володимиру Садковому.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10