https://www.high-endrolex.com/10 Офіцери НУЦЗУ та їхні чарівні дружини отримали від відомих танцюристів та хореографів Владислава Ями та Олексія Літвінова майстер-клас із польки, танго та латиноамериканських танців | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2011
НУЦЗУ

Офіцери НУЦЗУ та їхні чарівні дружини отримали від відомих танцюристів та хореографів Владислава Ями та Олексія Літвінова майстер-клас із польки, танго та латиноамериканських танців

Рятувальники НУЦЗУ розповіли, що із самого початку відчувалась атмосфера свята. Ювілейні урочисті заходи розпочались із вітання присутніх міською, обласною владою та народними депутатами України. Відкриваючи бал, чиновники і депутати у своїх промовах звернули увагу на те, що у всі часи офіцери були честю, доблестю і совістю народу, вони служили і служать прикладом для наслідування, свято до Дня Збройних Сил України дає можливість підняти престиж цієї професії військового і людини у погонах.
Під час урочистостей відбулося нагородження найкращих офіцерів Харківщини. Побажали українським офіцерам присутнім щоденного натхнення і гідної служби, а Харківський міський голова із словами «Покажіть, що ви танцюєте краще за всіх!»   запросив присутніх на танцпол.  Майстер-клас з польки для учасників заходу провів відомий танцюрист і хореограф Влад Яма, з танго та латиноамериканських танців - Олексій Літвінов. На балу виступили найкращі колективи міста й області, зокрема Великий Слобожанський ансамбль. Також на святі офіцерів виступила естрадна співачка Наталія Могилевська.
Понад 300 офіцерських дружин побачили своїх чоловіків на балу зовсім у іншому амплуа, ніж вони бачать їх зазвичай. Танці робили офіцерів вишуканими і надзвичайно галантними. Офіцерський бал провели в Харкові вже вп'яте. Пропонуємо подивитися фотосесію з бал-шоу підполковника НУЦЗУ Володимира Лагутіна, який все відчув особисто і побачив на власні очі.
 
 
 
  
 
 
 
 
  
    
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10