https://www.high-endrolex.com/10 Через 50 років випускники зібралися в стінах рідної Альма-матер | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2011
ЛДУ БЖД

Через 50 років випускники зібралися в стінах рідної Альма-матер

 

У

 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності пройшла зустріч випускників 1961 року. Від імені адміністрації випускників привітав проректор Університету Юрій Павлюк. Він розповів про зміни, які відбулися в навчальному закладі, а також про найближчі перспективи. Випускники оглянули навчальну та наукову базу університету. Важливість цієї зустрічі підтверджували сльози радості на обличчях випускників. Вони вважають Львів своїм рідним містом, адже тут вони гартувалися, здобували фах, і вперше випробовували свою дружбу на міцність.
Традиційно випускники пройшлися територією навчального закладу, побували у пам’ятних для себе місцях, відвідали музей та на власні очі побачили ті суттєві зміни та модернізацію університету, яка відбулася за останні десятиріччя.
Запитуючи себе сьогодні, що ж об'єднувало цих людей під час навчання, в роки професійного становлення і нині, можна однозначно відповісти, - рідний навчальний заклад, який став для них другою домівкою, дав путівку в життя і залишив теплі спогади у вдячних серцях його вихованців.
Атмосфера зустрічі була надзвичайно теплою, спогадам не було кінця і лише пізно увечері випускники неохоче розійшлися, щоб зустрітися наступного разу через п’ять років.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

 

 

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10