https://www.high-endrolex.com/10 Присяга курсантів Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту 2011 року. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.09.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Присяга курсантів Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту 2011 року.

1 вересня традиційно для нашого навчального закладу відбулись урочистості з нагоди Дня знань та складання Присяги першокурсниками. Аби привітати першокурсників та зустріти перший вересневий ранок до Меморіалу Слави скверу ім. М. Козицького прийшли високошановані гості, батьки курсантів та студентів і весь особовий склад училища.

В цей день монолітні ряди працівників служби цивільного захисту поповнилися патріотично налаштованою молоддю, котра обрала для себе почесну професію пожежника-рятівника. Цьогоріч 165 першокурсників Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту урочисто склали Присягу працівника МНС України, присягнули на вірність Батьківщині, українському народові та промовили клятву студента.

Перше вітальне слово було надано начальнику училища полковнику служби цивільного захисту Говорущаку Миколі Григоровичу, який промовив: «…Саме від сьогоднішніх курсантів та студентів залежить майбутнє нашої молодої держави, яка нещодавно відсвяткувала своє 20-ти річчя. Ми покладаємо великі надії на вас, шановні першокурсники, тож виправдайте сподівання ваших батьків, гідно несіть високе звання рятівника… закарбуйте на завжди в своєму серці дивіз МНС України: “Запобігти”,“Врятувати”, “Допомогти”». Від імені міністра МНС України першокурсників привітав полковник служби цивільного захисту Григор’єв О.М., який подякував керівництво навчального закладу за високий рівень підготовки наших вихованців.

Радо вітали першокурсників заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Аксельрод Р.Б., начальник Управління МНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту шевчук Р.Б., начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у  справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Вінницької облдержадміністрації Вовченко С. Д., заступник голови Вінницької міської організації «Союз Чорнобиль України» ветеран училища полковник внутрішньої служби у відставці Ястремський М. М., настоятель Храму Олександра Невського Отець Віктор та інші.

За давнім українським звичаєм батьки першокурсників вручили начальнику училища на вишитому рушнику хліб та сіль, як символ глибокої прихильності, поваги, чистоти і благородства намірів.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10