https://www.high-endrolex.com/10 Навчальна практика за кордоном | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.09.2011
НУЦЗУ

Навчальна практика за кордоном

Безумовно, стажування за кордоном має користь для випускників вишів за багатьма визначеннями: фаховим, пізнавальним, комунікаційним. Перебуваючи безпосередньо на об’єкті вихованці вищих навчальних закладів набувають практичних навичок і перевіряють рівень засвоєної теорії в реальних умовах. Про свій заморський тримісячний практичний досвід на теренах Туреччини Олексій розповів ось що.
 - Я проходив практику у готельному комплексі "Аларга  Сеіл" за спеціальністю  інженер з техногенної безпеки За час стажування я побачив багато цікавого. Дізнався, як працює служба порятунку в Туреччині,  як вона організовується. Хотів би виділити ось що. По-перше, служба дуже добре фінансується; по-друге, люди, які працюють у службі порятунку, приймають активну участь в упорядкуванні  та обслуговуванні міста. Наприклад: пожежники міняють прилади вуличного освітлення,  поливають квіти. Пожежні частини не великі, та кожна пожежна частина має в середньому три одиниці пожежної техніки: автодрабину та два пожежних автомобіля. Також, я звернув увагу, що пожежні колонки розташовуються безпосередньо на будівлях.. На території комплексу «Аларга Сеіл»  розташовується пожежна частина. Працює 6 чоловік та один пожежний автомобіль, - ділиться враженнями студент НУЦЗУ Олексій Єфімов. - Кожен студент нашого університету може самостійно обирати місце свого стажування та подальшої роботи за фахом. Навчання в нашому університеті – це крок до успішної кар’єри, - переконливо запевняє майбутній фахівець з питань техногенно-екологічної безпеки. 
 

 

 

 

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ, студентська рада факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10