https://www.high-endrolex.com/10 Свято Знань для майбутніх рятувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2011
НУЦЗУ

Свято Знань для майбутніх рятувальників

Першовересень привітав курсантів та студентів Національного університету цивільного захисту України теплим сонячним днем. Зранку вишикувались вихованці навчального закладу на плацу навчального закладу. Цьогоріч велика університетська родина прийняла до себе 208 курсантів-першокурсників та 93 студенти. На святі були присутніми заступник директора Департаменту управління рятувальними силами генерал-майор служби ЦЗ Василь Стоєцький, заступник начальника ГУ МНС України в Харківській області полковник служби ЦЗ Олександр Волобуєв, начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Володимир Росоха, представники громадськості, ветерани, батьки.
Заступник директора Департаменту управління рятувальними силами генерал-майор служби ЦЗ Василь Стоєцький, вітаючи присутніх із Першовереснем зазначив, що сьогодні завдання усіх працівників органів управління та підрозділів цивільного захисту, яких готують навчальні заклади МНС, – забезпечити належний цивільний захист громадян України, оберігати їх життя, здоров’я та гарантувати безпеку, як вищі соціальні цінності, задекларовані Конституцією України. Він побажав курсантам та студентам витримки та наполегливості в отриманні нових знань.
Ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий привітав першокурсників та усіх присутніх із Днем знань. Зокрема, він висловив щиру вдячність усім викладачам університету за високий професіоналізм, бажання зацікавити юних рятівників і створити умови для їх інтелектуального, духовного і фізичного розвитку.
За словами проректора по роботі з персоналом полковника служби ЦЗ Вадима Попова, цьогоріч Національний університет цивільного захисту України повністю виконав держзамовлення та здійснив набір студентів за ліцензованими спеціальностями, а уже з першого вересня розпочалась профорієнтаційна робота серед потенційних абітурієнтів.
Родзинкою проведення свята стало театралізоване дійство, що розгорнулося на плацу навчального закладу. Першокурсникам було вручено символ мудрості - Сову. Святкова лінійка закінчилась урочистим маршем особового складу.
Традиції примножуються, велика родина рятувальників міцніє і росте. Тож, успіхів тобі, першокурснику, у бурхливому вирі університетського життя!



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10