https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти допомагали підрозділам МНС Львівщини ліквідовувати пожежу в цирку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти допомагали підрозділам МНС Львівщини ліквідовувати пожежу в цирку

22 березня, о 23.46 надійшло повідомлення про пожежу у Львівському державному цирку. На місце відразу виїхали підрозділи ГУ МНС Львівщини та чергова варта курсантів навчальної пожежно-рятувальної частини Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Було оголошено про підвищену небезпеку. Пожежі присвоєно третій, найвищий ступень складності.
Коли рятувальники прибули на місце події, було встановлено, що горіння відбувається біля апаратних. Було сильне задимлення та висока температура, горіла конструкція даху.
 Речник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Антон Крук розповів: «Така купольна частина зіграла роль термоса, повітря нагрівалося, температура постійно підвищувалася, це ускладнювало роботу. Нагрівалися пожежні костюми, в окремих випадках пожежникам доводилося лити один на одного воду для того, щоб охолодити і зменшити теплове навантаження. Пожежу ускладнювали складні дахові конструкції, доводилося їх демонтувати зсередини та ззовні для того, щоб зупинити потік. Фактично, конструкція самого купола ушкоджена, але врятована. Дещо пошкоджено зал для глядачів. Але після такої складної пожежі будівля врятована».
Причину пожежі наразі встановлюють. Пожежу локалізовано о 01.35 23 березня, ліквідовано – о 02.41. До ліквідації пожежі було залучено 108 осіб та 22 одиниці техніки.



Перс-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10